3-retters menu tilberedt af sæsonens bedste råvarer

Kunne du tænke dig at invitere din familie ud på en lækker og velsmagende 3-retters middag, og leder du i den forbindelse efter en hyggelig og moderne restaurant i nærheden af Kalundborg, Raklev eller omegn? Så er du altid meget velkommen til at besøge os hos Restaurant Gisseløre.

Vores spisested er beliggende midt i et naturskønt område i Kalundborg, og skulle I efter maden have lyst til at få en naturoplevelse, inden I tager hjem, kan I for eksempel gå en hyggelig tur ned til vandet, efter desserten og kaffen er blevet indtaget.

Vores 3-retters menu

Vi har sammensat en lækker 3-retters menu, der passer til ethvert arrangement eller særlige begivenheder som for eksempel fødselsdag, beståede eksamener, andre fejringer eller måske bare en hyggelig aften i godt selskab med familie og venner.

Vi tilbereder al vores mad af sæsonens bedste råvarer, og vi anvender altid gerne så lokale og friske råvarer som overhovedet er muligt. Det er med til at give så meget velsmag som muligt.

Vores 3-retters menu bliver tilberedt af vores dygtige og erfarne kokke, der har respekt for den danske smag, men som samtidig også gerne lader sig inspirere af mad fra både Italien og Frankrig.

Menuen ændrer sig hver måned i forhold til, hvad der er i sæson, og så du ikke skal byde dine gæster på den samme menu, hver gang I ønsker at spise ude på vores restaurant.


I denne måned består vores 3-retters menu af:


  • Stegt havtaskehale

    Fennikel – havtorn – squash

  • Langtidstilberedt okseinderlår

    Sauce espagnole – Pommes Anna – bønner – jordskokker

  • Blomme Tarte Tatin

    Mørk rom – rørt vaniljeis – nødder

Tilbudspris: 395,-
Vinmenu med 3 glas vin afstemt til menuen: 245,-

Kontakt os og reserver bord
til dig og dine gæster

Du er velkommen til at tage kontakt til os for at reservere et bord til dig og dine gæster.


RESTAURANT GISSELØRE V/ JULIA KJÆRULFF

Radiovej 2,
4400 Kalundborg
Telefon: + 45 59 51 07 45
E-mail: post@restaurant-gisseloere.dk

Man-tirs: Lukket
Ons-søn: 12-21