​Mad ud af huset – bestil mad til fest fra en af vores menuer

Det er altid skønt, når man har mulighed for at samle venner og familie til fest i hjemmet.

Alle er glade for at møde hinanden, børnene leger sammen, og stemningen er i top.

Som vært kan det dog nogle gange være lidt stressende med et større selskab, når man både skal være social, dække op og forberede maden. Hvis du vælger at bestille mad ud af huset fra Restaurant Gisseløre, så slipper du for en masse bekymringer omkring tilberedningen af maden.

Vi tilbyder levering af mad til fest i Kalundborg, Raklev og omegn.

Menu og tilberedning af mad til fest

Den bedst mulige løsning opnår du, hvis du ringer og tager en snak med os om, hvilke forventninger du har til menuen – al vores mad ud af huset tilberedes fra bunden, og vi gør os umage for at finde råvarer fra lokalområdet.

Vores kok har stor erfaring i at sammensætte den menu, der passer bedst til dit selskab, og vi kommer gerne med forslag til retterne, uanset om det er 4, 5 eller 6 retter.

Opbevaring og klargøring

Når du bestiller mad ud af huset fra vores spisested i Kalundborg, så bliver den leveret lige til døren ved bestillinger over 16 couverter.

Maden bliver naturligvis opbevaret i varmekasser under transporten, og den er allerede sat på fade. Når den ankommer til dig, er den altså klar til servering.

Lettere kan det næsten ikke være.

Se vores forskellige menukort:

Tilbud og bestilling af mad ud af huset

Ønsker du at bestille vores diner transportable, så ring til os på 59 51 07 45, og lad os tage en snak om dine ønsker.

Vores kok er altid klar til at give gode råd om, hvordan du bedst sammensætter menuen, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på udbringning af mad til fest.

​Vi har også selskabslokaler, festlokaler og konfirmationslokaler, hvis du foretrækker at lade os stå for hele din fest.

Du er selvfølgelig også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Fester & Arrangementer

Selskabslokaler til den bedste fest

Restaurant Gisseløre er kendt for at være det sted, hvor de bedste fester bliver afholdt. Vores selskabslokaler har dannet rammen om utallige fødselsdage, konfirmationer og sølvbryllupper. Her kommer gæster gerne fra Kalundborg, Raklev og omegn, men også gerne langvejs fra for at nyde vores skønne lokaler til fest og vores lækre mad.

​En madoplevelse med havudsigt

Vi byder på god mad i hyggelige rammer, med en fantastisk udsigt over Kalundborg Fjord og Asnæs.  Vi har gode parkeringsforhold lige udenfor vores hoveddør, og der er let tilgang for kørestole i restauranten.

© 2021 ​RESTAURANT GISSELØRE A/S. Alle rettigheder forbeholdes.