Mad ud af huset Kalundborg

Vi har mange spændende menuer

Mad ud af huset Kalundborg
Det er altid skønt, når man har mulighed for at samle venner og familie til fest i hjemmet. Alle er glade for at møde hinanden, børnene leger sammen og stemningen er i top.

Som vært kan det dog nogen gange være lidt stressende med et større selskab, når man både skal være social, dække op og forberede maden. Hvis du vælger at få maden leveret fra Restaurant Gisseløre, så slipper du for en masse bekymringer omkring tilberedningen af maden.

Menu og tilberedning!
Den bedst mulige løsning opnår du, hvis du ringer og tager en snak med os om hvilke forventninger du har til menuen – alle vores retter tilberedes fra bunden, og vi gør os umage for at finde råvarer fra lokalområdet. Vores kok har stor erfaring i at sammensætte den menu, der passer bedst til jeres selskab, og vi kommer gerne med forslag til retterne, uanset om det er 4, 5 eller 6 retter.

Opbevaring og klargøring!
Når I bestiller maden fra Restaurant Gisseløre i Kalundborg, så bliver den leveret lige til døren. Maden bliver naturligvis opbevaret i varmekasser under transporten, og den er allerede sat på fade. Når den ankommer til jer, er den altså klar til servering. Lettere kan det næsten ikke være.

Tilbud og bestilling!
Ønsker du at bestille så ring til os på 59 51 07 45, og lad os tage en snak om jeres ønsker. Vores kok er altid klar til at give gode råd om hvordan I bedst sammensætter menuen, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på levering af mad ud af huset. I er selvfølgelig også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.