Selskabslokaler i Kalundborg

Vi har lokalerne til den bedste fest!

Selskabslokaler Kalundborg
Området og maden!
Restaurant Gisseløre er kendt for at være det sted, hvor de bedste fester bliver afholdt. Vores selskabslokaler har dannet rammen om utallige fødselsdage, konfirmationer og sølvbryllupper.

Selskabslokalerne er meget populære, da de ligger ned til Kalundborg Fjord, og så tæt på vandet, at der altid er noget spændende at betragte, når skibene sejler forbi, børn leger i vandkanten, eller der surfes på bølgen blå.

Både lokalerne og omgivelserne emmer af hygge og afslapning, og ved at leje dine selskabslokaler hos Restaurant Gisseløre, er du samtidig sikker på, at dine gæster får serveret den bedste mad fra vores restaurant. Vores kok har stor erfaring i selskabsmenuer, og vi har sammensat en række forskellige menuforslag, så der er noget, som tiltaler alle gæsternes smagsløg.

Terrassen!
Vores nye terrasse er et meget velegnet sted til at indtage velkomstdrikken og kaffen, mens man nyder den fantastiske udsigt ud over Kalundborg Fjord. Der er god plads på terrassen, så der er altid plads til, at børnene kan løbe rundt og lege.

Lokalerne!
Vi har flere forskellige selskabslokaler, som vi kan tilbyde afhængig af størrelsen på jeres selskab. De fleste vælger at leje selskabslokalerne i en periode på 5 -7 timer afhængig af om der skal danses og spises natmad.

Tilbud og kontakt!
Har du brug for et selskabslokale i Kalundborg, så er vi altid friske på at komme med et godt tilbud – både med og uden natmad. Ring til os på 59 51 07 45 så vi kan tage en snak om lige præcis det I har brug for. Du er naturligvis også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.