5 retters smagsprøvemenu

(min. 2 couverter):

  • Tatar af fersk og hjemmerøget laks

    Røgeost – radisse – citron – agurk – purløg – sprødt

  • Stegt Kammusling

    Majroe – krondild – bisque – frit – ærteskud

  • Skagensskinke

    Kantarel – artiskok – stikkelsbær – parmesan – urter

  • Lammekrone

    Spidskål – svampecreme – tyttebær – stegte kartofler

  • Fersken Cheesecake

    Hindbær – purè – vanilje – chokolade

545,-
  • Vinmenu med 5 glas vin afstemt til menuen
425,-

Forretter

  • Skagensskinke
    125,-

    Kantarel – artiskok – stikkelsbær – parmesan – urter

  • Tatar af fersk og hjemmerøget laks
    125,-

    Røgeost – radisse – citron – agurk – purløg – sprødt

  • Stegt Kammusling
    145,-

    Majroe – krondild – bisque – frit – ærteskud

Hovedretter

  • Bøf af Angus filet
    275,-

    Østershatte – forårsløg – ribs – kryddersmør – kartoffelsoufflé – bacon

  • Stegt helleflynder
    275,-

    Blomkål – citron – mandler – spinat – fløde – kartofler

  • Lammekrone
    255,-

    Spidskål – svampecreme – tyttebær – stegte kartofler

Desserter

  • Indbagte æbler
    98,-

    Butterdej – kanel – pecannødder – vaniljeis

  • Fersken Cheesecake
    110,-

    Hindbær – purè – vanilje – chokolade

  • 4 slags ost
    115,-

    Hyben/pære kompot – knækbrød


RESTAURANT GISSELØRE V/ JULIA KJÆRULFF

Radiovej 2,
4400 Kalundborg
Telefon: + 45 59 51 07 45
E-mail: post@restaurant-gisseloere.dk

Man-tirs: Lukket
Ons-søn: 12-21