​1.3.2006 blev dette lokale renoveret til brug som selskabs og konferencelokale.

Lokalet består af et stort lokale og et tilstødende lokale en suite, plads til 12-30 gæster ( dog evt. flere ved konference eller som show room ), eget toilet, garderobe og EGEN teaktræs terrasse med mulighed for lettere overdækning samt egen indgang.

Lokalet ligger privat og er lidt hævet over resten af restauranten.

Der er god udsigt over vandet fra store vinduer i hele den ene ende af lokalet, samt udsigt over det fredede område fra vinduer langs med lokalet. Terrassen har samtidig den bedste udsigt over fjorden.

Der er mulighed for integreret trådløst internet, samt projektor med lærred.

Booking af lokale til 3 retters servering eller buffet af 3 omgange, inkl. kaffe er gældende i 5 timer.

Booking af lokale til 3 retters servering eller buffet af 3 omgange, inkl. kaffe og natmad (evt. dans) er gældende i 7 timer.

Der pålægges en merpris på 1000,- kr. pr. påbegyndt time efter de angivne tider. Vores priser inkluderer friske blomster, hvide duge, stofservietter, levende lys, samt betjening.


Bordopstilling

Lokalet er optimalt til et langt bord eller mindre borde af 4-8 personer.

Betalingsbetingelser

Netto kontant efter endt arrangement.

Bookningsbetingelser

Mere end 1 år frem i tiden erlægges depositum på 100,- kr. pr bestilt gæst.

Fester & Arrangementer

Selskabslokaler til den bedste fest

Restaurant Gisseløre er kendt for at være det sted, hvor de bedste fester bliver afholdt. Vores selskabslokaler har dannet rammen om utallige fødselsdage, konfirmationer og sølvbryllupper. Her kommer gæster gerne fra Kalundborg, Raklev og omegn, men også gerne langvejs fra for at nyde vores skønne lokaler til fest og vores lækre mad.

​En madoplevelse med havudsigt

Vi byder på god mad i hyggelige rammer, med en fantastisk udsigt over Kalundborg Fjord og Asnæs.  Vi har gode parkeringsforhold lige udenfor vores hoveddør, og der er let tilgang for kørestole i restauranten.

© 2021 ​RESTAURANT GISSELØRE A/S. Alle rettigheder forbeholdes.