Hold konfirmationen ved os

Vores skønne rum er oplagte som konfirmationslokaler. Vi kan lejes til selskaber fra 12-150 kuverter, så der er mulighed for mange størrelser på arrangementet. De fleste lejer hele restauranten, og så står vi for lækker servering til hele dagen. Vi kan sammensætte en konfirmationsmenu fra vores a la carte selskabskort, men vi også pakketilbud med lækre 3-retters menu, som I kan vælge mellem. Er I mere til buffet, så kan vi også tilbyde dette.

Restauranten ligger i Kalundborg, tæt på Raklev og omegn.

Få konfirmationslokaler med udsigt

Restaurantens skønne beliggenhed er virkelig værd at se med egne øjne. Fra selskabslokalet Salen kan man se ud over fjorden. Her kan der også tages smukke billeder af konfirmanden udenfor eller i vores konfirmationslokaler. Vi dækker selvfølgelig flot op med friske blomster, hvide duge og levende lys, og så er der servering på hele dagen, så I bare kan sidde og nyde festen.

En dejlig dag uden stress og jag

Når I lejer konfirmationslokaler, så slipper I også for rengøringen, så I kan bare tage hjem og slappe af efter en dejlig dag. Det kan være rart, at man blot skal fejre konfirmanden, og man ved, at der er professionelle, som kommer over står for alt det praktiske.

Er I interesseret I at høre mere om hvad vores spisested kan tilbyde, så ring endelig til os, og få en snak om, hvordan vi kan gøre dagen perfekt for jer.

Gisseløre's Konfirmationspakke

5 timers arrangement - f.eks. 12:00 - 17:00

Velkomst

Bobler el. drink


Menuforslag

Tunmousse

Rejer, stenbiderrogn, spirer

Brød og smør til

Buffet

Krydderurtemarineret svinekam

Rosastegt oksesteg

Grillet unghanebryst

Flødekartofler

Rødvinssauce

Salatbar med 10 emner og 2 dressinger

Hjemmelavet islagkage

Karamelparfait, vaniljeis, jordbærsorbet


Kaffe og the

samt småkager

565,- pr. couvert

Fester & Arrangementer

Selskabslokaler til den bedste fest

Restaurant Gisseløre er kendt for at være det sted, hvor de bedste fester bliver afholdt. Vores selskabslokaler har dannet rammen om utallige fødselsdage, konfirmationer og sølvbryllupper. Her kommer gæster gerne fra Kalundborg, Raklev og omegn, men også gerne langvejs fra for at nyde vores skønne lokaler til fest og vores lækre mad.

​En madoplevelse med havudsigt

Vi byder på god mad i hyggelige rammer, med en fantastisk udsigt over Kalundborg Fjord og Asnæs.  Vi har gode parkeringsforhold lige udenfor vores hoveddør, og der er let tilgang for kørestole i restauranten.

© 2021 ​RESTAURANT GISSELØRE A/S. Alle rettigheder forbeholdes.