​3-Retters menu tilberedt med sæsonens bedste råvarer

Kunne du tænke dig at invitere din familie ud på en lækker og velsmagende 3-retters middag, og leder du i den forbindelse efter et hyggelig og moderne spisested i nærheden af Kalundborg, Raklev eller omegn? Så er du altid meget velkommen til at besøge os hos Restaurant Gisseløre.

Vores spisested er beliggende midt i et naturskønt område i Kalundborg, og skulle I efter maden have lyst til at få en naturoplevelse, inden I tager hjem, kan I for eksempel gå en hyggelig tur ned til vandet, efter desserten og kaffen er blevet indtaget.

Vores treretters menu

Vi har sammensat en lækker 3-retters menu, der passer til ethvert arrangement eller særlige begivenheder som for eksempel fødselsdag, guldbryllup, beståede eksamener, andre fejringer eller måske bare en hyggelig aften i godt selskab med familie og venner.

Vi tilbereder al vores mad af sæsonens bedste råvarer, og vi anvender altid gerne så lokale og friske råvarer som overhovedet er muligt. Det er med til at give så meget velsmag som muligt.

Vores 3-retters menu bliver tilberedt af vores dygtige og erfarne kokke, der har respekt for den danske smag, men som samtidig også gerne lader sig inspirere af mad fra både Italien og Frankrig. Menuen ændrer sig hver måned i forhold til, hvad der er i sæson, og så du ikke skal byde dine gæster på den samme menu, hver gang I ønsker at spise ude på vores restaurant.

I denne måned består vores 3-retters menu af:

Varmrøget laks

Ramsløgsmayonnaise - syltede tomater - tapioca chips

Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet

Vibesand asparges - kalveflødesauce - timian - kartoffelsoufflé

Rabarbertærte

Vaniljecreme - chokolade - brændte mandler - rabarbersorbet​

Tilbudspris: 455,-

Vinmenu med 3 glas vin afstemt til menuen:

245,-

Kontakt os og reserver bord til dig og dine gæster

Du er velkommen til at tage kontakt til os for at reservere et bord til dig og dine gæster eller for at høre mere om vores festlokaler og konfirmationslokaler.

Fester & Arrangementer

Selskabslokaler til den bedste fest

Restaurant Gisseløre er kendt for at være det sted, hvor de bedste fester bliver afholdt. Vores selskabslokaler har dannet rammen om utallige fødselsdage, konfirmationer og sølvbryllupper. Her kommer gæster gerne fra Kalundborg, Raklev og omegn, men også gerne langvejs fra for at nyde vores skønne lokaler til fest og vores lækre mad.

​En madoplevelse med havudsigt

Vi byder på god mad i hyggelige rammer, med en fantastisk udsigt over Kalundborg Fjord og Asnæs.  Vi har gode parkeringsforhold lige udenfor vores hoveddør, og der er let tilgang for kørestole i restauranten.

© 2021 ​RESTAURANT GISSELØRE A/S. Alle rettigheder forbeholdes.