​Restaurant Gisseløre tilbyder udlejning af flere forskellige festlokaler til for eksempel konfirmation, guldbryllup, bryllup, firmafest  eller fødselsdag, der skal afholdes i nærheden af Raklev, Kalundborg eller omegn. Et af vores lokaler til fest er Salen, som du kan læse om her på denne side.

Salen – et af vores festlokaler med direkte udsigt over fjorden

Hele den ene side af lokalet har direkte udsigt over fjorden og ligger som resten af restauranten ca. 20 meter fra vandkanten.

Lokalet er optimalt til selskaber mellem 50 – 80 gæster. Der er fra salen direkte udgang til terrassen, som dog IKKE kan forventes at være ledig i forbindelse med arrangementet. Terrassen kan evt. bruges til velkomst og kaffe, men kan IKKE bookes til eget brug, da vi ikke er herrer over vejret, og den er tilgængelig for alle.

Booking af et af vores selskabslokaler til 3-retters menu eller buffet af 3 omgange, inkl. kaffe, er gældende i 5 timer.

Booking af et af vores lokaler til fest til 3-retters menu eller buffet af 3 omgange, inkl. kaffe og natmad (evt. dans), er gældende i 7 timer.

Der pålægges en ekstra pris på 1000,- kr. pr. påbegyndt time for leje af vores festlokaler efter de angivne tider. Vores priser inkluderer:

  • Friske blomster
  • Hvide duge
  • Stofservietter
  • Levende lys
  • Betjening

Bordopstilling i Salen

Lokalet er optimalt til stort set alle opsætninger. Eksempelvis lange borde, borde a’ 6-8 gæster, runde borde, ovale borde, klassisk E og klassisk U.

Betalingsbetingelser for leje af et af vores lokaler til fest

Netto kontant efter endt arrangement.

Bookningsbetingelser ved leje af festlokaler

Mere end 1 år frem i tiden erlægges depositum på 100,00 kr. pr. bestilt gæst.

Kontakt os på telefon: +45 59 51 07 45 eller mail: post@restaurant-gisseloere.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig med leje af lokaler til fest!

Fester & Arrangementer

Selskabslokaler til den bedste fest

Restaurant Gisseløre er kendt for at være det sted, hvor de bedste fester bliver afholdt. Vores selskabslokaler har dannet rammen om utallige fødselsdage, konfirmationer og sølvbryllupper. Her kommer gæster gerne fra Kalundborg, Raklev og omegn, men også gerne langvejs fra for at nyde vores skønne lokaler til fest og vores lækre mad.

​En madoplevelse med havudsigt

Vi byder på god mad i hyggelige rammer, med en fantastisk udsigt over Kalundborg Fjord og Asnæs.  Vi har gode parkeringsforhold lige udenfor vores hoveddør, og der er let tilgang for kørestole i restauranten.

© 2021 ​RESTAURANT GISSELØRE A/S. Alle rettigheder forbeholdes.