Hos Restaurant Gisseløre tager vi imod alle former for selskaber

Skal du holde guldbryllup, konfirmation eller noget helt tredje, kan vi hjælpe. Vores brede udvalg af lækre retter og sammensatte menuer, giver mulighed for at lave en kombination der passer perfekt til dit arrangement, uanset om det er til en privat familiestund eller en større firma julefrokost. Du kan herunder se eksempler på selskabsmenuer.​

Gisseløre's Selskabspakke

8 timers arrangement - f.eks. 17:00 - 01:00

Menuen til selskabspakken er sæsonbetonet og vi tager forbehold for ændringer. Hør personalet for menuen.

Ønskes der buffet til middagen kan dette udarbejdes - der tages dog forbehold for prisændring.

Evt. specialkost i forbindelse med allergi og lign. skal meddeles senest en uge før - dette koster ikke ekstra hvis meddelt rettidigt.

Inkl. i prisen er lokale, betjening, lysdekorationer og årstidens blomsterdekorationer.

Selskabspakken skræddersyes gerne så den passer perfekt til Jeres fest - hør nærmere.

Velkomst

Bobler el. drink

3 slags hjemmelavede snacks

Menu

3 retters sæsonbetonet menu

Serveret

Drikkevarer

Øl, vand, husets hvid- og rødvin

ad libitum under middagen

samt ét glas dessertvin til desserten

Kaffen

Kaffe og the inkl. én cognac/likør samt småkager

Bar
Fri bar efter maden med øl, vand

og husets vine i 3 timer

Natmad

Valgfri natmad efter vores selskabskort

Serveret ca. en time før arrangement slut

1199,- pr. couvert

​min. 12 couverter

A la carte selskabskort

(Sammensæt selv din menu)

Menuen fra Gisseløre’s selskabskort skal bestilles til min. 12 couverter, og der skal bestilles samme menu til alle gæster.

Evt. specialkost i forbindelse med allergi og lign. skal meddeles senest en uge før - dette koster ikke ekstra hvis meddelt rettidigt.

Varigheden af arrangementet er efter aftale.​

Foretter

Ovnbagt pighvar

Bisque, ingefær, syltet rødløg, dild

155,-
***

”Fiskekvintet” 5 slags fisk i sæson

Rilette, røget, skindstegt, bagt, rogn
155,-
***

Varmrøget laks

Fennikel, æble, forårsløg, mousseline

135,-
***

”Rejecocktail”

Rejer, citron, asparges, dressing

105,-

Torskerilette

Marinerede beder, rejer, spirer, sprødt rugbrød

115,-

***

Tatar af okseinderlår

Peberrodsmayo, syltede svampe, rødløg

cornichons, rodfrugtechips
125,-
***

Slagter Jacobs Røsnæsskinke

Figen, friskost, bøgehatte, ramsløg, smørstegt toast
135,-

Hovedretter

Svinekam stegt som vildt

Waldorff, årstidens grønt, flødesauce

ribsgelé, frit, kartofler
235,-,-
***

Krogmodnet dansk oksehøjreb fra Slagter Jacob

Bordelaise, fyldt og gratineret tomat, grønne bønner,

kartoffelsoufflé
285,-
***

Gammeldags oksesteg

Flødepeberrod, glacerede løg, grønne bønner,

kartofler, surt, skysauce
235,-
***

Helstegt oksemørbrad

Broccoli/baconflan, bagt tomat, timian

stegte kartofler, pebersauce
285,-

Kalvemørbrad i souffléfars

Chorizo, Pommes Anna, årstidens grønt,

svampeflødesauce

275,-
***

Kamsteg

Sprød svær, syltede agurker, rødkål, hvide kartofler,

flæskestegssauce
225,-

(Serveret fra fad, 2 gange)
***

Helstegt kalvetykstegsfilet

Svampe, spidskål, rodfrugter, persille

Sauce espagnole, kartoffelsoufflé
255,-

Desserter

Alle desserter serveres, én gang, anrettet på tallerken med mindre at andet er angivet.

Gisseløre's Isbombe

Karamelparfait, nøddebund, bærpurè, frisk frugt, krokant
115,-
***

Islagkage

Karamelparfait, vaniljeis, jorbærsorbet

(Serveres 1 gang fra fad)
105,-

Mørk chokoladefondant

Vaniljeis, frisk frugt, bær coulis
125,-
***

Vaniljeparfait

Hindbærpurè, bagt ananas
95,-
***

3 slags ost
Kompot, knækbrød, oliven

98,-

Natmad

Røde & ristede pølser

Brød, traditionel garniture.

85,-
***

Frikadeller

Kold kartoffelsalat, surt, hjemmebagt rugbrød
78,-

***

Oste- og pølsetapas

2 slags ost, 3 slags charcuterie, garniture, landbrød
95,-

​Trekantsandwich

Roastbeef, skinkesalat, kylling

75,-
***

Kartoffel/porresuppe

Bacon, brød croutons.

​89,-

***

Dansk Pølsebord

Rullepølse, spegepølse, skinke, lun leverpostej,

garniture, rugbrød, landbrød

85,

Buffeter

Gisseløre’s buffet’er skal bestilles til min. 15 couverter. Buffet’erne serveres  som anrettet forret, hovedret som buffet og anrettet dessert, medmindre at andet er angivet. Man kan godt blande imellem buffet’erne, men så udarbejdes en ny pris. Buffet’erne serveres på separat buffet-bord. Buffet’en kan også serveres som sharefood mod et tillæg på 25,-/couvert

Buffet-forslag 1

Koldrøget laks

Padrone, friskost, syltet rødløg, spirer, sesam

***

Buffet

Oksecuvette med abrikos, estragon og rødløg

Marineret skinkesteg med bagte rodfrugter

Krokette af kylling og krydderurter

Pommes Anna

Rødvinssauce

Spinatsalat med feta og ristede pinjekerner

***

Panna Cotta

Vanilje, ananas, kiwi, passionsfrugt

475,-

Buffet-forslag 2

Skindstegt fisk i sæson

Ærtepurè, cremet krabbereduktion, urtesalat

***

Buffet

Marineret kalveculotte, raita

Helstegt kylling, tzatziki

Tærte, rødbede, gedeost, spinat

Kartofler, pesto

Tomatsalat, mozzarella, basilikum

Hvedekernesalat, citron, mynthe, granatæble, forårsløg

***

Æbletærte

Mazarin, nødder, vaniljeis

455,-

Buffet-forslag 3

Tunmousse

Rejer, stenbiderrogn, spirer

***

Buffet

Krydderurtemarineret svinekam

Rosastegt oksesteg

Grillet unghanebryst

Flødekartofler

Rødvinssauce

Salatbar med 10 emner, 2 slags dressing

***

Hjemmelavet islagkage

Karamelparfait, vaniljeis, jordbærsorbet

(Serveret fra fad)

445,-

Gisseløre's Frokostbord

Buffet

Marinerede sild, karrysild, æbler, løg, æg

Lune stegte sild, dild, sennep

Æg, håndpillede rejer, mayonnaise

Koldrøget laks, røræg

Pankopaneret rødspættefilet, kapersremoulade, citron

***

Buffet

Mørbradbøffer, champignon a' la crème

Rosastegt oksesteg, kartoffelsalat

Tarteletter med høns i asparges

***

Gammeldags æblekage

Æble, makron, skum, kagerasp

425,-

Ostebord som tilvalg til frokostbordet

+65,-

Betingelser og vilkår

Generelt

  • Restaurant Gisseløre er en røgfri restaurant – ved rygning henvises til udendørsarealerne samt opstillede udendørs askebægre. Rygning er ikke tilladt på toiletterne, ej heller med åbne vinduer. Eventuelle cigaretter, emballage, E-cigaretter osv. liggende frit fremme frabedes
  • Alle priser i selskabskortet er inkl. lokale, betjening, opdækning, hvide duge, hvide stofservietter, årstidens blomsterdekorationer, lysdekorationer samt isvand i karafler til selvbetjening.
  • Børn under 12 år afregnes til ½ couvertpris. Separat børnemenu kan udarbejdes.
  • Typisk varighed for arrangement er 5 timer, hvis der sluttes af med kaffen, og 8 timer hvis natmad ønskes. Hvis anden varighed meddeles skrifteligt af Restaurant Gisseløre, er denne til enhver tid gældende. Gebyr pålægges pr. påbegyndt time, ud over det aftalte tidsrum.
  • Der må ikke medbringes egne madvarer eller drikkevarer af nogen art uden aftale.
  • Musik og festlige indslag til arrangementet bookes og afregnes selv. Mad og drikke til musiker/entertainer betales af kunden. Vi er gerne behjælpelige med at sørge for kontakt til musiker.
  • Ved unødvendig svinende adfærd (kast med drikkevarer/madvarer, bordbomber m.m) kan Restaurant Gisseløre forlange kompensation for ekstra rengøring.
  • Dette gælder også ekstra rengøringsarbejde grundet entertainere bestilt af kunden.
  • Opbevaring af personlige ejendele på restaurantens område og i restaurantens lokaler foregår på eget ansvar. Dette gælder også garderoberne.
  • Ved hærværk og/eller tyveri udøvet af gæst (værten selv eller af værten inviterede gæster) tilskrives nyværdien af det ødelagte, beskadigede eller bortkomne regningen for arrangementet.

Lokaler

  • Ved reservation skal oplyses om der er gæster med gangbesvær eller andre handicap, som kræver særlige forhold.
  • ”Private Room” kan reserveres ved min. 12 couverter og kan rumme op til 30 personer. ”Private Room er ikke egnet til brugere af kørestol eller rollator, eller gæster med gangbesvær og lign.
  • ”Restauranten” kan reserveres ved min. 25 couverter samt særlig accept, (da lokalets primære brug er almindelig restauration) og kan rumme op til 74 personer.
  • ”Salen” kan reserveres ved min. 40 couverter og kan rumme op til 94 personer. Ved større antal eller behov kan ”Salen” og ”Restauranten” slås sammen, og rumme op mod 150 personer.
  • Særlig dispensation mht. lokale kan gives i visse tilfælde – En skriftlig aftale er til enhver tid gældende.

Force Majeure

  • Ved ekstreme forhold kan afbestilling ske vederlagsfrit for begge parter .

Reservation og bestilling

  • En reservation er først gældende ved gensidig accept. Dette gøres fra Restaurantens side ved fremsendelse af bekræftelse pr. email, og fra kundens side ved skriftlig accept af bekræftelsen (gerne som svar på førnævnte email) samt indbetaling af reservationsgebyr.
  • Reservationsgebyret udgør dkr 2.000,- som indbetales til Sparekassen Sjælland, Reg: 0516 Konto: 151 451. Husk at meddele dato for arrangement samt navn opgivet med reservationen. Efter endt arrangement fratrækkes reservationsgebyret den endelige regning. Reservationsgebyret tilbagebetales ikke ved annullering.
  • Arrangementet skal være aftalt senest 14 dage før selve datoen – Menu, drikkevarer og detaljer mm.
  • Endeligt deltagerantal skal være meddelt restauranten senest 7 dage inden selve arrangementet.
  • Evt. Børnecouverter skal være meddelt restauranten senest 7 dage inden selve arrangementet. Meddeles dette efter denne dato regnes alle couverter som voksencouverter.
  • Reduktion af deltagerantal skal være meddelt senest 7 dage inden selve arrangementet. Meddeles en reduktion i deltagerantal senere har Restaurant Gisseløre krav på 75% af den estimerede eller faste couvertpris inkl. drikkevarer. Ved reducering af couvertantal på selve datoen har Restaurant Gisseløre krav på 100% af den estimerede eller faste couvertpris inkl. drikkevarer.

Betaling

  • Betaling af arrangementet finder sted, på dagen efter endt arrangement, medmindre andet er aftalt.
  • Der kan betales med kontanter (husk at læse hvidvaskningsloven) dankort og visakort.
  • Ved betaling med firma-kreditkort pålægger Restaurant Gisseløre A/S kunden at betale kreditkortgebyret iflg. dansk lovgivning.
  • I enkelte tilfælde kan det skønnes/ønskes, at arrangementet skal betales forud iflg. estimeret eller fast couvertpris. Ekstrabetaling eller tilbagebetaling vil i så fald finde sted efter endt arrangement.
  • En faktura (senderegning) kan bruges som betalingsløsning under følgende vilkår: det er på forhånd aftalt, der pålægges et fakturagebyr på dkr 50,-, kunden er registreret med cvr nummer, eller er en offentlig instans med EAN nummer, oplysning af kontaktperson med navn, telefonnummer og emailadresse samt dennes skriftlige accept.

Levering og Mad ud af huset

  • Ved bestilling af mad ud af huset tilbyder Restaurant Gisseløre at levere maden, mod et leveringsgebyr på dkr 75,- inden for Kalundborgs bygrænse. Ved levering uden for bygrænsen er gebyret dkr 16,- pr. kilometer.
  • Lånt service skal returneres rengjort efterfølgende dag, eller efter aftale. Evt. bortkommet eller beskadiget service skal erstattes til nyt.

Fester & Arrangementer

Selskabslokaler til den bedste fest

Restaurant Gisseløre er kendt for at være det sted, hvor de bedste fester bliver afholdt. Vores selskabslokaler har dannet rammen om utallige fødselsdage, konfirmationer og sølvbryllupper. Her kommer gæster gerne fra Kalundborg, Raklev og omegn, men også gerne langvejs fra for at nyde vores skønne lokaler til fest og vores lækre mad.

​En madoplevelse med havudsigt

Vi byder på god mad i hyggelige rammer, med en fantastisk udsigt over Kalundborg Fjord og Asnæs.  Vi har gode parkeringsforhold lige udenfor vores hoveddør, og der er let tilgang for kørestole i restauranten.

© 2021 ​RESTAURANT GISSELØRE A/S. Alle rettigheder forbeholdes.