Hold jeres firma-julefrokost i smukke omgivelser

Hvis I leder efter det perfekte sted til jeres firma-julefrokost, så er vi et lækkert bud. Her kan I holde julefrokost for 12-150 mennesker, så det er en fleksibel løsning for både små og store forsamlinger.  Vores restaurant ligger i Kalundborg, og vi har mange selskaber fra bl.a. Raklev og omegn.

Stort udvalg af menuer

Vi tilbyder selvfølgelig ikke bare lokaler til julefrokost - vi står også for jeres julefrokostmenu. Ja, vi har faktisk et stort udvalg af luksuriøse menuer, som I kan vælge mellem. I kan selv sammensætte menuen fra vores a la carte, selskabsmenukort, men vi tilbyder også pakketilbud i forskellige prisklasser, så udvalget er bredt. Vores pakketilbud til firma-julefrokost består alle af en 3-retters menu, drikkevarer og natmad, så her går ingen sultne hjem.

Ryst holdet godt sammen

En firma-julefrokost kan være en rigtig god måde at ryste kollegaer sammen på. Det kan være rart, at man flytter arrangementet væk fra arbejdspladsen, så man kan slappe helt af i hyggelige omgivelser. Her kan alle slappe af, mens vi står for alt det praktiske. I skal bare møde op, og så venter der et lækkert måltid og en dejlig fest.

Fester & Arrangementer

Selskabslokaler til den bedste fest

Restaurant Gisseløre er kendt for at være det sted, hvor de bedste fester bliver afholdt. Vores selskabslokaler har dannet rammen om utallige fødselsdage, konfirmationer og sølvbryllupper. Her kommer gæster gerne fra Kalundborg, Raklev og omegn, men også gerne langvejs fra for at nyde vores skønne lokaler til fest og vores lækre mad.

​En madoplevelse med havudsigt

Vi byder på god mad i hyggelige rammer, med en fantastisk udsigt over Kalundborg Fjord og Asnæs.  Vi har gode parkeringsforhold lige udenfor vores hoveddør, og der er let tilgang for kørestole i restauranten.

© 2021 ​RESTAURANT GISSELØRE A/S. Alle rettigheder forbeholdes.