Mangler I skønne firmafest-lokaler?

Så er I kommet til det helt rette sted. Her på Restaurant Gisseløre er vi nemlig eksperter i at holde firmafest.

Vores smukke beliggenhed i Kalundborg har udsigt til fjorden, og vi står tit for lokaler og mad til firmafest i Raklev og omegn.

Lad os stå for jeres firmafest-mad

Hvis I har ønsker om at ryste firmaet sammen, eller har I bare noget at fejre, så kan vi stå for at det praktiske, så I bare kan hygge jer med god mad og feste. Der er mange muligheder, når det kommer til menuen. I kan enten vælge et af vores lækre pakketilbud med mange retter og drikkevarer, buffet, det kolde bord, eller en skræddersyet menu sammensat fra vores a la carte selskabskort.

Tilpas festen efter egne ønsker

I kan enten overlade det hele til os eller være mere involverede, hvis I har særlige ønsker. Vi kan huse selskaber fra 12-150 kuverter, så det er ganske fleksibelt, hvor mange I ønsker. En del af lejen dækker, at vi pynter flot op med friske blomster, levende lys, mm. Har I andre ønsker, så ring blot - så tager vi en snak om, hvad der er muligt. En ting er sikkert; I får et brag af en firmafest hos os. I kan også holde jeres firmajulefrokost her.

Fester & Arrangementer

Selskabslokaler til den bedste fest

Restaurant Gisseløre er kendt for at være det sted, hvor de bedste fester bliver afholdt. Vores selskabslokaler har dannet rammen om utallige fødselsdage, konfirmationer og sølvbryllupper. Her kommer gæster gerne fra Kalundborg, Raklev og omegn, men også gerne langvejs fra for at nyde vores skønne lokaler til fest og vores lækre mad.

​En madoplevelse med havudsigt

Vi byder på god mad i hyggelige rammer, med en fantastisk udsigt over Kalundborg Fjord og Asnæs.  Vi har gode parkeringsforhold lige udenfor vores hoveddør, og der er let tilgang for kørestole i restauranten.

© 2021 ​RESTAURANT GISSELØRE A/S. Alle rettigheder forbeholdes.