Restaurant i naturskønne omgivelser

Er du på efter gode restauranter i nærheden af Raklev, Kalundborg eller omegn, så er du kommet til det helt rette spisested. Hos Restaurant Gisseløre finder du en hyggelig og moderne restaurant i Kalundborg, der er beliggende i et natursmukt område.

Vi har mange gæster, der kommer fra vores eget lokalområde, men vi har heldigvis også mange gæster, der gerne kommer langvejs fra for at smage på vores lækre og velsmagende mad.

Maden i vores restaurant tilberedes af friske råvarer

I vores restaurant kan du finde mange spændende a la carte retter, og vi sammensætter altid vores menu efter årstid og sæson. Vi foretrækker at få leveret vores friske råvarer direkte fra vores producenter, da vi på den måde kan sikre os, at maden vi serverer er så frisk som overhovedet muligt.

Vores retter bliver tilberedt af vores dygtige kokke med respekt for den danske smag, men vi kan ikke helt undsige os inspirationen fra Frankrig og Italien.

Se vores forskellige menukort:

Restaurantens beliggenhed

Hele den ene side af lokalet har direkte udsigt over vores teaktræs terrasse og videre ud over fjorden, som starter ca. 20 meter fra lokalet. Lokalet bruges dagligt til a la carte men kan sagtens bookes til selskab fra 30 – 60 gæster.

Der er fra restauranten direkte udgang til terrassen, som dog IKKE kan forventes at være ledig i forbindelse med arrangementet. Terrassen kan evt. bruges til velkomst og kaffe men kan IKKE bookes til eget brug, da vi ikke er herrer over vejret og den er tilgængelig for alle.

Booking af lokale til 3-retters menu eller buffet af 3 omgange, inkl. kaffe er gældende i 5 timer.

Booking af lokale til 3 retters servering eller buffet af 3 omgange, inkl. kaffe og natmad (evt. dans) er gældende i 7 timer.

Der pålægges en merpris på 1000,- kr. pr. påbegyndt time efter de angivne tider. Vores priser inkluderer friske blomster, hvide duge, stofservietter, levende lys, samt betjening.

Bordopstilling

Lokalet er optimalt til lange borde eller mindre borde af 6 – 8 personer.

Betalingsbetingelser

Netto kontant efter endt arrangement.

Leder du efter restauranter i nærheden af dig? Så kig forbi os

Hvis du leder efter gode restauranter i nærheden af dig, så kan du med stor fordel tage en tur forbi vores restaurant i Kalundborg. Her kan du få serveret lækker og velsmagende mad tilberedt af friske råvarer. Det gælder, uanset om du har lyst til frokostanretninger, smørrebrød eller aftensmad. Der er også mulighed for at booke et af vores selskabslokaler/festlokaler til f.eks. guldbryllup, firmafest, firma julefrokost eller noget helt andet.

Skulle du efter maden have lyst til at få en god naturoplevelse, kan du for eksempel gå en tur ned til vandet og nyde de smukke omgivelser.

​Bookingsbetingelser

Mere end 1 år frem i tiden erlægges depositum på 100,00 kr. pr bestilt gæst.

Kontakt os på telefon: +45 59 51 07 45 eller mail: post@restaurant-gisseloere.dk​.

Fester & Arrangementer

Selskabslokaler til den bedste fest

Restaurant Gisseløre er kendt for at være det sted, hvor de bedste fester bliver afholdt. Vores selskabslokaler har dannet rammen om utallige fødselsdage, konfirmationer og sølvbryllupper. Her kommer gæster gerne fra Kalundborg, Raklev og omegn, men også gerne langvejs fra for at nyde vores skønne lokaler til fest og vores lækre mad.

​En madoplevelse med havudsigt

Vi byder på god mad i hyggelige rammer, med en fantastisk udsigt over Kalundborg Fjord og Asnæs.  Vi har gode parkeringsforhold lige udenfor vores hoveddør, og der er let tilgang for kørestole i restauranten.

© 2021 ​RESTAURANT GISSELØRE A/S. Alle rettigheder forbeholdes.