Restaurantens beliggenhed

Hele den ene side af lokalet har direkte udsigt over vores teaktræs terrasse og videre ud over fjorden, som starter ca. 20 meter fra lokalet. Lokalet bruges dagligt til a la carte men kan sagtens bookes til selskab fra 30 – 60 gæster.

Der er fra restauranten direkte udgang til terrassen, som dog IKKE kan forventes at være ledig i forbindelse med arrangementet. Terrassen kan evt. bruges til velkomst og kaffe men kan IKKE bookes til eget brug, da vi ikke er herrer over vejret og den er tilgængelig for alle.

Booking af lokale til 3-retters menu eller buffet af 3 omgange, inkl. kaffe er gældende i 5 timer.

Booking af lokale til 3 retters servering eller buffet af 3 omgange, inkl. kaffe og natmad (evt. dans) er gældende i 7 timer.

Der pålægges en merpris på 1000,- kr. pr. påbegyndt time efter de angivne tider. Vores priser inkluderer friske blomster, hvide duge, stofservietter, levende lys, samt betjening.

Bordopstilling

Lokalet er optimalt til lange borde eller mindre borde af 6 – 8 personer.

Betalingsbetingelser

Netto kontant efter endt arrangement.

​Bookingsbetingelser

Mere end 1 år frem i tiden erlægges depositum på 100,00 kr. pr bestilt gæst.

Kontakt os på telefon: +45 59 51 07 45 eller mail: post@restaurant-gisseloere.dk​.

Fester & Arrangementer

Selskabslokaler til den bedste fest

Restaurant Gisseløre er kendt for at være det sted, hvor de bedste fester bliver afholdt. Vores selskabslokaler har dannet rammen om utallige fødselsdage, konfirmationer og sølvbryllupper. Her kommer gæster gerne fra Kalundborg, Raklev og omegn, men også gerne langvejs fra for at nyde vores skønne lokaler til fest og vores lækre mad.

​En madoplevelse med havudsigt

Vi byder på god mad i hyggelige rammer, med en fantastisk udsigt over Kalundborg Fjord og Asnæs.  Vi har gode parkeringsforhold lige udenfor vores hoveddør, og der er let tilgang for kørestole i restauranten.

© 2021 ​RESTAURANT GISSELØRE A/S. Alle rettigheder forbeholdes.