​Leder du efter en hyggelig og moderne frokostrestauran​t i Kalundborg, Raklev eller omegn, så er du altid meget velkommen til at besøge os hos Restaurant Gisseløre. Vores frokostrestaurant er beliggende i naturskønne omgivelser i Kalundborg, og vi har derfor mange lokale gæster, der tager en tur forbi os for at spise en god og velsmagende frokost, men vi har også ofte gæster, der kommer langvejs fra for at smage på vores lækre frokostanretninger.

Marineret Sild

98,-​

Jordskokkecreme - løg - timian - tomat

Rugmelsstegt rødspættefilet

145,-​

Håndpillede rejer - mayonnaise - citron

Pankopaneret langefilet

135,-​

Kapersremoulade - tyttebær - citron

Roastbeef

135,-

Bløde løg - syltet agurk - spejlæg

Stegte svampe

125,-

Kejserhat - bøgehat - vesterhavsost - tyttebær - merian

Oksetatar

125,-

Syltede Moreller - kapers - rødløg - merian

Cremet salat af dansk frilandskylling

125,-

Æbler - estragon - selleri - peberbacon

Pariserbøf 

235,-

Pickles - rødløg - kapers - rødbede - peberrod

Gisseløre's Søstjerne

185,-

Pankopaneret langefilet - dampet rødspættefilet - håndpillede rejer - 

asparges - rogn - rød dressing - citron

Dagens kage 

Brownie med creme fraiche - 68,-

Gammeldags æblekage - 78,-

Chocolate chip cookie - 28,-

Vælg mellem vores mange lækre frokostanretninger

Idet vi blandt andet er en frokostrestaurant, så serverer vi selvfølgelig mange forskellige frokostanretninger, så der er noget at vælge imellem for enhver smag. Det kan for eksempel være, at du har lyst til en gammeldags sild, nye Danske kartofler med ramsløg eller måske en hønsesalat?

Vi serverer også stjerneskud på vores egen måde, som vi kalder en søstjerne, eller du kan bestille en 3-retters menu til din frokost.

Alle vores frokostanretninger bliver serveret med brød, og du kan her på denne side finde en oversigt over alle vores bedste anretninger.

Kig forbi og besøg vores frokostrestaurant

Er du i nærheden, og har du lyst til at prøve at spise frokost hos os, eller kommer du langvejs fra for et smage en af vores lækre frokostanretninger, så er du altid meget velkommen til at kigge forbi vores spisested.

Al vores mad bliver tilberedt af friske råvarer, og så vidt det er muligt, anvender vi også lokale råvarer til vores mad.

Kontakt os på telefon: +45 5 59 51 07 45 eller mail: post@restaurant-gisseloere.dk

Fester & Arrangementer

Selskabslokaler til den bedste fest

Restaurant Gisseløre er kendt for at være det sted, hvor de bedste fester bliver afholdt. Vores selskabslokaler har dannet rammen om utallige fødselsdage, konfirmationer og sølvbryllupper. Her kommer gæster gerne fra Kalundborg, Raklev og omegn, men også gerne langvejs fra for at nyde vores skønne lokaler til fest og vores lækre mad.

​En madoplevelse med havudsigt

Vi byder på god mad i hyggelige rammer, med en fantastisk udsigt over Kalundborg Fjord og Asnæs.  Vi har gode parkeringsforhold lige udenfor vores hoveddør, og der er let tilgang for kørestole i restauranten.

© 2021 ​RESTAURANT GISSELØRE A/S. Alle rettigheder forbeholdes.