Selskabskort 2021

Pakketilbud 2021

(7 timers arrangementer)

Priserne på Restaurant Gisseløres pakketilbud er tilbudspriser, som derfor ikke kan kombineres med andre tilbud. Hvis der ændres i tilbudspakkerne ophører tilbudsprisen. Pakkerne er baseret på en varighed på 7 timer – ”natmaden” serveres ca. 6,5 time efter ankomst. Der skal bestilles til min. 12 couverter.

Pakketilbud 1

3-retters menu

***

Terrine af hvid fisk på salat med rejer og krydderurtedressing.
***

Helstegt kalvetykstegfilet med champignon/spidskål timbale, ovnbagte rodfrugter i persille, sauce espagnole og kartoffelsoufflé
***

Vaniljeparfait med hindbærpuré og bagte ananas

Aperitif: Hvidvin og sour.

***

Øl, vand, hvid- og rødvin ad libitum, under middagen, inkl.et glas dessertvin til desserten.
***

Kaffe & the inkl. én cognac/likør samt småkager.
***

Natmad: Dansk pølsebord m/ klassisk garniture og hjemmebagt land- og rugbrød.

Pakketilbud 1 – Tilbudspris: Kr. 675,- pr. couvert.

Book et bord



    Pakketilbud 2

    3-retters menu

    ***

    Varmrøget laks på salater med relish af bagt peberfrugt og forårsløg samt balsamisk glace
    ***

    Helstegt oksemørbrad med broccoli/baconflan, langtidsbagt tomat med timian, stegte kartofler og pebersauce
    ***

    Mørk chokoladefondant med vaniljeis og frugt coulis

    Aperitif: Cava Semi-Secco

    ***

    Øl, vand, hvid- og rødvin ad libitum, under middagen, inkl. et glas dessertvin til desserten.
    ***

    Kaffe & the inkl. én cognac/likør samt småkager.
    ***

    Natmad: Frikadeller m/ kold kartoffelsalat, surt og hjemmebagt rugbrød.

    Pakketilbud 2 – Tilbudspris Kr. 785,- pr. couvert.

    Pakketilbud 3

    3-retters menu

    ***

    Skindstegt sandart, hummerbisque m/ ingefær & grillet kammusling.
    ***

    Kalvemørbrad i souffléfars m/ spansk chorizo, kartoffelroulade med krydderurter, dampede lette grøntsager & svampeflødesauce.
    ***

    Passionsfrugtsorbet & hvid chokoladeparfait i hasselnøddefragilité.

    Aperitif: Crement d ́Alsace Brut.

    ***

    Hvid- og rødvin afstemt til maden, samt øl og vand efter behov, ad libitum under middagen, inkl. et glas dessertvin til desserten.
    ***

    Kaffe & the inkl. én cognac/likør samt petit four.
    ***

    Natmad: Italiensk pølse- & ostebord med garniture og hjemmebagt brød.

    Pakketilbud 3 – Tilbudspris Kr. 995,- pr. couvert.


    A la carte selskabskort 2021

    (Sammensæt selv din menu)
    Restaurant Gisseløre’s A la carte selskabskort gælder kun ved min. 12 couverter, og der skal bestilles samme menu til alle gæster. Specialkost vedr. allergier osv. aftales på forhånd, dog senest 3 hverdage før arrangementet. Varigheden af arrangementet er efter aftale.


    Foretter

    Grillet tun på rucola, sesam, urter, vinaigrette og ingefær.
    95,-
    ***

    ”Fiskekvintet” 5 slags fisk i sæson – Anretning af varmrøget, koldrøget, skindstegt, bagt & tartar.
    115,-
    ***

    Koldrøget laks med asparges på hjemmebagt lyst brød.
    89,-
    ***

    Indbagt laks med spinat & hummersauce.
    95,-
    ***

    ”Rejecocktail” Rejer på sprøde salater med rød dressing, citron og asparges.
    89,-
    ***

    Laksefarseret rødspættefilet m/ citrongræs, krydderurtesalat & sauce vin blanc.
    98,-

    Terrine af hummer, kammusling & krydderurter med safrancreme og peberfrugtrelish.
    119,-
    ***

    Carpaccio af oksemørbrad med trøffelolie & parmesan.
    110,-
    ***

    Kalvetyksteg marineret i balsamisk glace med ruccola, og ristede pinjekerner
    89,-
    ***

    Røget andebryst med æblepuré, friske figner & syltede valnødder.
    98,-
    ***

    Tapasplatte – Serrano og melon, frisk gedeost i grillet peberfrugt med purløg, hvidløgsmarinerede scampirejer og friske oliven.
    120,-
    ***

    3 Tarteletter med høns i asparges. 78,-


    Mellemretter

    Enkelte forretter kan også konverteres til mellemretter
    (pris og størrelse tilpasses menuen).

    Hyldeblomstsorbet m/ lime & æble.
    55,-
    ***

    Gratineret gedeost på rucola m/ ristet sesam.
    65,-

    3 slags ost med kompot, knækbrød og oliven
    75,-
    ***

    Sprøde filodejsruller m/ kalvehaleragout & soltørrede tomater.
    65,-


    Desserter

    Alle desserter serveres, én gang, anrettet på tallerken med mindre at andet er angivet.

    Rørt vanilleis m/ rommarinerede bær & nøddekiks.
    95,-
    ***

    Parfait marmoreret m/ sæsonens frugtsorbet & sprødt.
    95,-
    ***

    Gisseløres isbombe m/ nougatparfait. (Serveres fra fad)
    85,-
    ***

    Islagkage i 3 forskellige lag af hjemmelavet is. (Serveres fra fad)
    89,-
    ***

    Gateaux Marcel med mangosorbet, vaniljeis og mandeltouille.
    99,-

    Pandekager med chokolade-grand marnier sauce og vaniljeis.
    85,-
    ***

    Frisk frugtsalat m/ råcreme.
    78,-
    ***

    Citronfromage m/ flødeskum.
    75,-
    ***

    Fløderand med frisk frugt. (Serveres fra fad)
    78,-


    Supper

    Flødemonteret aspargessuppe.
    79,-
    ***

    Klar hønsekødssuppe m/ hjemmelavede kød- & melboller.
    85,-
    ***

    Gisseløres Gullashsuppe.
    85,-

    Kartoffel/porresuppe m/ bacon & brød croutons.
    89,-
    ***

    Løgsuppe med hvidløg, timian & sprøde ostebrød.
    75,-
    ***

    Cremet jomfruhummerbisque m/ grillet kammusling & serranoskinke.
    105,-


    Natmad

    Stegt flæsk med sennep og rødbeder
    75,-
    ***

    Røde & ristede m/ brød & traditionel garniture.
    75,-
    ***

    3 stk. uspecificerede snitter.
    78,-

    Oste- og pølsetapas med brød og garniture
    85,-
    ***

    Trekantsandwich (Roastbeef, skinkesalat & kylling).
    66,-
    ***

    Biksemad m/ rødbeder, spejlæg & hjemmelavet ketchup.
    75,-


    Buffeter 2021

    Restaurant Gisseløre’s buffet’er gælder kun ved minimum 15 couverter. Buffet’erne serveres ad tre omgange – forret, hovedret og dessert, medmindre at andet er angivet. Man kan godt blande imellem buffet’erne, men så skal der udarbejdes en ny pris. Buffet’erne serveres på separat buffet-bord medmindre at andet er angivet. Buffet’erne kan serveres på fade, på spisebordet mod et tillæg på 25,- pr. couvert. Forretsbuffet’en kan serveres som forret på tallerken med et tillæg på 25,- pr. couvert.

    Buffet 1

    Rilette af varmrøget torsk på råmarinerede urter. Lakseterrine m/ krydderurtecreme. Bresaola m/ peberfrugt aiöli.
    ***

    Grillet svinemørbrad m/ relish af abrikoser & rødløg. Braiseret kalvebryst m/ bagte rodfrugter. Salat af hvide & grønne bønner. Tærte m/ tomat & feta. Kartofler stegt m/ hvidløg & persille.
    ***

    Sæsonens trifli. Vesterhavsost m/ druer.
    275,-

    Buffet 2

    Skindstegt fisk i sæson på ruccola m/ citronolie. Koldrøget laks m/ artiskoksalat. Varmrøget oksemørbrad med bagt tomat & peberfrugt-salsa.
    ***

    Kalvetykstegsfilet m/ lun blommechutney. Indbagt oksekød m/ chili & bønnespirer. Braiseret Kalkun m/ tzatziki. Tomatsalat m/ basilikum & mozzarella. Marinerede kartofler m/ rødløg & agurk.
    ***

    Sæsonens crumble m/ vaniljeparfait. Gorgonzola & Taleggio m/ oliven & syltede pærer.
    345,-

    Buffet 3

    Mousse af varmrøget laks på salat. Indbagt lyssej m/ citron & krydderurter. Serranoskinke m/ salat af melon & feta.
    ***

    Højrebsfilet m/ bagt tomat. Lammekølle m/ grillet grønt. Helstegt kylling m/ rabarber. Flødekartofler. Hvedekernesalat. Spinat & bacontærte.
    ***

    Mazarinkage m/ ingefær. Bærfromage. Brie de meaux m/ oliven & druer.
    415,-

    Buffet 4

    Friskkogte jomfruhummere m/ aiöli Saltrøget hellefisk m/ relish af rødløg & tomat. Ristet rødfisk m/ citron & rosmarin. Røget andebryst m/ appelsinsalat.
    ***

    Lammeculotte stegt m/ hvidløg. Krydderurtestegt oksemørbrad. Indbagte svinekæber. Pastasalat m/ artiskokker & peberfrugt. Råmarinerede urter i sæson. Hvedekernesalat.
    ***

    3 slags ost. Chokoladekage m/ vaniljecreme.
    465,-

    Buffet 5

    Spegeskinke m/ tzatziki. Torsketerrine på salat.
    ***

    Oksekød indbagt i filodej. Rødvinsmarineret svinekam. Blandet salat m/ dressing. Ovnbagte kartofler. Porre & bacontærte.
    ***

    Hvid chokoladeparfait m/ syltede blommer.
    235,-

    ”Carvery” Buffet

    (Forret serves på tallerken, hovedret på buffet og dessert fra fad)
    Tunmousse m/ krydderurter.
    ***

    Rødvinsmarineret svinekam. Helstegt oksehøjrebsfilet. Grillet unghanebryst. Flødekartofler. Rødvinssauce. Salatbar m/ 10 emner & 2 slags dressing.
    ***

    Hjemmelavet islagkage m/ jordbær, vanilje & mangois.
    385,-

    Italiensk buffet

    Bruchetta. Laksecarpaccio med citron & basilikum. Marinerede scampirejer m/ hvidløg. Vitello tonnato – kalvekød m/ tunsauce & kapers.
    ***

    Caprese – tomatsalat m/ frisk mozzarella. Caesar salat. Saltimbocca – kalvekød m/ parmaskinke, parmesan & salvie. Langtidsbraiseret lam m/ appelsin. Pastasalat m/ grillet fennikel, peberfrugt & frisk oregano.
    ***

    Tiramizu m/ sambucca, amaretto & madeira. Pecorino & taleggio m/ taggiasche oliven & syltede figner.
    375,-

    Tapas buffet

    (Serveres på én gang)
    Grillet Tun m/ Ingefærurter Croustini m/ Svampe & Hvidløg Varmrøget Kulmule m/ salsa af rød Piment & Springløg Courgetter m/ Lime & Parmesan Balsamicomarineret Kalvetyksteg m/ ruccola & pinjekerner Grillede Peberfrugter m/ Gedeost & Purløg Serranoskinke & Melon Bagte Skalotteløg m/ Dildcreme Bresaola m/ Kapers-Honningcreme Pechorino m/ syltede Dadler Taleggio m/ Pære & Chili Mazarintærte m/ Hindbær Peberfrugtbrød Hjemmebagt Rugbrød
    295,-
    ***

    Koldt bord

    (Silden serveres på spisebordet, resten anrettes på buffet)
    Marinerede sild, kryddersild & karrysild m/ æbler & løg.
    ***

    Gravad laks m/ fennikel, anis & dild. Paneret stegt rødspættefilet m/ remoulade & citron.
    ***

    Hønsesalat m/ sprødstegt bacon. Glaceret skinke m/ marinerede kartofler. Oksetyndsteg m/ blommechutney. Oste i udvalg m/ garniture.
    235,-

    Luksus koldt bord

    (Silden serveres på spisebordet, resten anrettes på buffet)
    Marinerede sild, kryddersild & karrysild m/ æbler & løg. Lune stegte sild m/ dild & sennep.
    ***

    Gravad laks m/ fennikel, anis & dild. Koldrøget laks m/ røræg. Paneret stegt rødspættefilet m/ remoulade & citron.
    ***

    Hønsesalat m/ sprødstegt bacon. Mørbradbøffer m/ champignon a’ la crème. Ribbensteg m/ surt & rødkål. Oksetyndsteg m/ blommechutney. Sprængt kalvespidsbryst m/ flødepeberrod. Oste i udvalg m/ garniture. Chokoladekage m/ syltede frugter.
    345,-


    Prisliste for drikkevarer samt diverse 2021

    Aperitifs

    • Hyld og hvidvin
      48,-
    • Børneaperitif
      38,-
    • Cider Val de France
      40,-
    • Kir
      53,-
    • Moscato d’Asti
      55,-
    • Cava Brut el. Semi-Secco
      58,-
    • Kir Royal
      63,-
    • Cremant d’ Alsace
      75,-
    • Caprice Rosé demi sec
      72,-
    • Champagne
      125,-
    • Snacks til aperitif
      18,-

    Øl, vand og vin

    • Flaskeøl
      35,-
    • Fadøl 0,4l
      55,-
    • Flaskesodavand
      29,-
    • Naturfrisk øko sodavand
      39,-
    • Søbogaard Saft
      34,-
    • Husets vin – hvid og rød
      35,-

      – pr. flaske

    • Husets portvin
      52,-

      – pr. glas.

    • Ad libitum-pakke med øl, vand og vin til maden
      215,-
    • (Ønskes ad libitum-pakke med specifikke vine skal der udarbejdes specifik pris for dette.)
      95,-

      Fri bar med øl, vand og vin i 2 timer efter maden

    Drinks

    (Restaurant Gisseløre blander gerne drinks til Jeres arrangement, men der er tale om simple drinks. Der kan evt.udarbejdes et drinkskort som Jeres gæster kan vælge ud fra. Pakker med frie drinks kan også købes – Få et tilbud)

    • Drinks 1 genstand
      58,-
    • Drinks 2 genstande
      78,-
    • Drinks 3 genstande
      98,-

    Kaffe, sødt og avec/digestif

    • Filterkaffe og the
      28,-
    • Småkager
      18,-
    • Slik og chokolader
      28,-
    • Kransekage og petit four
      38,-
    • Lagkage
      38,-
    • Cognac/likør
      45,-
    • Gæsten medbringer selv sødt
      10,-
    • Gæsten medbringer kage som kræver særlig håndtering og ekstra service
      20,-

    Diverse

    • Specielle ønsker til blomsterdekorationer
      +10,- pr couvert.
    • Specielle ønsker til farver på duge
      +5,- pr. couvert.
    • Specielle ønsker til farver på servietter
      +5,- pr. couvert.
    • Opdækning på Runde borde
      +10,- pr, couvert.
    • Proppenge for vin
      185,- pr. flaske.
    • Proppenge for spiritus
      600,- pr. flaske.
    • Proppenge for medbragt øl og vand aftales individuelt. Ekstratimer til selskaber. 1000,- pr. påbegyndt time pr. 50 couverter. Ekstra rengøring grundet groft svinende adfærd. 500,- pr time.


    Betingelser og vilkår
    vedr. Restaurant Gisseløre A/S’ Selskabskort 2021

    Generelt

    • Restaurant Gisseløre er en røgfri restaurant – ved rygning henvises til udendørsarealerne samt opstillede udendørs askebægre. Rygning er ikke tilladt på toiletterne, ej heller med åbne vinduer. Eventuelle cigaretter, emballage, E-cigaretter osv. skal holdes i lomme eller taske.
    • Alle priser i selskabskortet er inkl. lokale, betjening, opdækning, hvide duge, hvide stofservietter, uspecificerede blomsterdekorationer, lysdekorationer samt isvand i karafler til selvbetjening. For andre ønsker henvises til prisliste i selskabskortet.
    • Alle priser i selskabskortet er baseret på min. 12 couverter og buffet’er på min. 15 couverter.
    • Børn under 12 år afregnes til ½ couvertpris. Separat børnemenu kan udarbejdes.
    • Typisk varighed for arrangement er 5 timer, hvis der sluttes af med kaffen, og 7 timer hvis natmad ønskes. Hvis anden varighed meddeles skrifteligt af Restaurant Gisseløre, er denne til enhver tid gældende. Gebyr pålægges pr. påbegyndt time, ud over det aftalte tidsrum – se prisliste i selskabskortet.
    • Der må ikke medbringes egne madvarer af nogen art, medmindre at der betales gebyr iflg. prislisten i selskabskortet, eller at det aftales specifikt.
    • Ved medbringelse af egne drikkevarer skal der betales proppenge – se prislisten i selskabskortet.
    • Musik og festlige indslag til arrangementet bookes og afregnes selv. Mad og drikke til musiker/entertainer betales af kunden. Vi er gerne behjælpelige med at sørge for kontakt til musiker.
    • Ved groft svinende adfærd (kast med drikkevarer/madvarer, opkast, bordbomber m.m) kan Restaurant Gisseløre forlange kompensation iflg. prisliste i selskabskortet.
    • Dette gælder også ekstra rengøringsarbejde grundet entertainere bestilt af kunden.
    • Opbevaring af personlige ejendele på restaurantens område og i restaurantens lokaler foregår på eget ansvar. Dette gælder også garderoberne.
    • Ved hærværk og/eller tyveri udøvet af gæst (værten selv eller af værten inviterede gæster) tilskrives nyværdien af det ødelagte, beskadigede eller bortkomne regningen for arrangementet.

    Lokaler

    • Ved reservation skal oplyses om der er gæster med gangbesvær eller andre handicap, som kræver særlige forhold.
    • ”Private Room” kan reserveres ved min. 12 couverter og kan rumme op til 30 personer. ”Private Room er ikke egnet til brugere med gangbesvær og lign.
    • ”Restauranten” kan reserveres ved min. 25 couverter samt særlig accept, (da lokalets primære brug er almindelig restauration) og kan rumme op til 74 personer.
    • ”Salen” kan reserveres ved min. 40 couverter og kan rumme op til 94 personer. Ved større antal eller behov kan ”Salen” og ”Restauranten” slås sammen, og rumme op mod 150 personer.
    • Særlig dispensation mht. lokale kan gives i visse tilfælde – En skriftlig aftale er til enhver tid gældende.

    Force Majeure

    • Ved ekstreme forhold kan afbestilling ske vederlagsfrit for begge parter (Kraftigt jordskælv, oversvømmelse af betydelig karakter, krigstilstand mm.)

    Reservation og bestilling

    • En reservation er først gældende ved gensidig accept. Dette gøres fra Restaurantens side ved fremsendelse af bekræftelse pr. email, og fra kundens side ved skriftlig accept af bekræftelsen (gerne som svar på førnævnte email) samt indbetaling af reservationsgebyr.
    • Reservationsgebyret udgør dkr 2.000,- som indbetales til Sparekassen Sjælland, Reg: 0516 Konto: 151 451. Husk at meddelse dato for arrangement samt navn opgivet med reservationen. Efter endt arrangement fratrækkes reservationsgebyret den endelige regning. Reservationsgebyret tilbagebetales ikke ved annullering.
    • Arrangementet skal være aftalt senest 14 dage før selve datoen – Menu, drikkevarer og detaljer mm.
    • Endeligt deltagerantal skal være meddelt restauranten senest 3 hverdage inden selve arrangementet. Tilmeldes couverter efter denne dato, pålægges der 10% af couvertprisen på de sent tilmeldte couverter.
    • Evt. Børnecouverter skal være meddelt restauranten senest 3 hverdage inden selve arrangementet. Meddeles dette efter denne dato regnes alle couverter som voksencouverter.
    • Reduktion af deltagerantal skal være meddelt senest 3 hverdage inden selve arrangementet. Meddeles en reduktion i deltagerantal senere har Restaurant Gisseløre krav på 75% af den estimerede eller faste couvertpris inkl. drikkevarer. Ved reducering af couvertantal på selve datoen har Restaurant Gisseløre krav på 100% af den estimerede eller faste couvertpris inkl. drikkevarer.

    Betaling

    • Betaling af arrangementet finder sted efter endt arrangement, medmindre andet er aftalt.
    • Der kan betales med kontanter, dankort og check udstedt til Restaurant Gisseløre A/S
      Ved betaling med kreditkort pålægger Restaurant Gisseløre A/S kunden at betale kreditkortgebyret iflg. dansk lovgivning. (Mastercard, udenlandske kreditkort mm.)
    • I enkelte tilfælde kan det skønnes/ønskes, at arrangementet skal betales forud iflg. estimeret eller fast couvertpris. Ekstrabetaling eller tilbagebetaling vil i så fald finde sted efter endt arrangement.
    • En faktura (senderegning) kan bruges som betalingsløsning under følgende vilkår: det er på forhånd aftalt, der pålægges et fakturagebyr på dkr 50,-, kunden er registreret med cvr nummer, eller er en offentlig instans med EAN nummer, oplysning af kontaktperson med navn, telefonnummer og emailadresse samt dennes skriftlige accept.

    Levering og Mad ud af huset

    • Ved bestilling af mad ud af huset tilbyder Restaurant Gisseløre at levere maden, mod et leveringsgebyr på dkr 75,- inden for Kalundborgs bygrænse. Ved levering uden for bygrænsen er gebyret dkr 16,- pr. kilometer.
    • Lånt service skal returneres rengjort efterfølgende dag, eller efter aftale.

    RESTAURANT GISSELØRE V/ JULIA KJÆRULFF

    Radiovej 2,
    4400 Kalundborg
    Telefon: + 45 59 51 07 45
    E-mail: post@restaurant-gisseloere.dk

    Man-tirs: Lukket
    Ons-søn: 12-21