Restaurant i naturskønne omgivelser

Er du på efter gode restauranter i nærheden af Raklev, Kalundborg eller omegn, så er du kommet til det helt rette spisested. Hos Restaurant Gisseløre finder du en hyggelig og moderne restaurant i Kalundborg, der er beliggende i et natursmukt område.

Vores spisested har mange gæster, der kommer fra vores eget lokalområde, men vi har heldigvis også mange gæster, der gerne kommer langvejs fra for at smage på vores lækre og velsmagende mad.

Maden i vores restaurant tilberedes af friske råvarer

I vores restaurant kan du finde mange spændende a la carte retter, og vi sammensætter altid vores menu efter årstid og sæson. Vores spisested foretrækker at få leveret vores friske råvarer direkte fra vores producenter, da vi på den måde kan sikre os, at maden vi serverer er så frisk som overhovedet muligt.

Vores retter bliver tilberedt af vores dygtige kokke med respekt for den danske smag, men vi kan ikke helt undsige os inspirationen fra Frankrig og Italien.

Se vores forskellige menukort i PDF-format

Leder du efter restauranter i nærheden af dig? Så kig forbi os

Hvis du leder efter gode restauranter i nærheden af dig, så kan du med stor fordel tage en tur forbi vores restaurant i Kalundborg. Her kan du få serveret lækker og velsmagende mad tilberedt af friske råvarer, der så vidt muligt også er lokale. Det gælder, uanset om du har lyst til frokost, smørrebrød eller aftensmad.

Skulle du efter maden have lyst til at få en god naturoplevelse, kan du for eksempel gå en tur ned til vandet og nyde de smukke omgivelser.

Book et bord  RESTAURANT GISSELØRE V/ JULIA KJÆRULFF

  Radiovej 2,
  4400 Kalundborg
  Telefon: + 45 59 51 07 45
  E-mail: post@restaurant-gisseloere.dk

  Man-tirs: Lukket
  Ons-søn: 12-21